Med skogen som nabo

Det kan kjennes som å ha litt ferie hver dag. For i stedet for å reise bort, kjører du hjem. Oppover mot skogen. Oppover, forbi villastrøket på Skytta. Og helt øverst der veien stopper og skogen begynner, kommer du til Skytta terrasse 13.

Her bygger vi 15 romslige, moderne og komfortable selveierleiligheter på 63 -144 m2 – for deg som gjerne våkner til suset fra trærne og lyden av fuglene som 
allerede bor her. Med heis rett fra garasjen, eget busstopp utenfor døren, og med én eller to balkonger per leilighet, er det lagt til rette for både friluftsfamilier og for deg som vil trekke deg tilbake til et komfortabelt og idyllisk sted.

Velkommen til skogkanten.

Finn din bolig
Luftig og lyse leiligheter

Leilighetene

I Skytta terrasse har arkitektene laget en privat oase å trekke seg tilbake til.

Øverst ved skogkanten hadde vi lyst til å skape noe spesielt. For det er en grunn til at du vil bo akkurat her. Privat, trukket tilbake fra trafikk i et hyggelig nabolag med et mangfold av aktivitetstilbud og servicetjenester. Men det er ikke til å komme fra at det er plasseringen ved inngangen til skogen som er det unike med Skytta terrasse 13. Her oppe er det mye lys. I et svakt skrånende landskap, har vi fordelt de 15 selveierleilighetene i to lave bygg på tre etasjer. På Skytta vil du oppleve å ha godt med luft, lys og rom rundt deg, både inne og ute. Bygningene bygges med tanke på å gjøre fotavtrykket så lite og ruvende som mulig, samtidig som bygningene ikke skal sperre for hverandre.

Les mer

Beplantning av trær og busker og små stier, vil gjøre at tomten glir naturlig over i skogen. Byggene er forbundet mellom andre og tredje etasje med to overbygde gangbroer. Det gjør det lett å komme seg til heisen som går direkte opp fra garasjen i bygg A. Rundt bygningene er det luftige og åpne uteplasser der man kan møtes.

Fellesarealene er en viktig del av Skytta terrasse og vi har lagt mye arbeid inn i utformingen av disse. I kjelleren og garasjen i bygg A kan du benytte deg av både sykkelrom og smørebod. Herfra kan du ta heisen rett opp til etasjene og lett komme deg til leilighetene. Du kan og benytte deg av gangbroene over til bygg B. Alle beboere får garasjeplass og det kan opprettes plass for HC-parkering etter behov. Det legges også opp til ladeplass for elbiler.

Med trepanel i seterbrun farge vil Skytta terrasse passe inn med den eksisterende bebyggelsen. Solid standard og tidsriktige materialer etter gjeldende miljøkrav (TEK 17), gjør at Skytta terrasse kommer til å bli et sted du kan glede deg over i mange år.

I de fire største leilighetene på toppen i de to bygningene, deler du etasjen med kun én nabo. Og for de mindre leilighetene vil du bare ha to naboer i etasjen din. Her får du ikke følelsen av å bo i en upersonlig blokk. I to av de fire store leilighetene kan du gå rett fra soverommet ditt ut på balkongen og nyte morgenkaffen og se utover skogen i det rolige, rullende landskapet i Nittedal.  Én leilighet får en suite bad og walk-in closet. Variasjonen i leilighetstyper gjør at du virkelig kan finne den som passer dine behov og preferanser. Alle har selvfølgelig store balkonger eller markterrasser.

Balkongene og terrassene varierer fra 13 – 20m2 i de fleste himmelretningene, bortsett fra nordover. Alle leilighetene vil ha lys som slippes inn fra flere sider. Selv om enhetene varierer i boareal fra 63 – 144 m2, er alle løst med effektive og romslige planløsninger, for én, to eller flere personer. Du har også mulighet til å velge inn et ekstra soverom, eller tv-rom i mange av leilighetene om du foretrekker det.

Alle får praktisk innebod for oppbevaring – i tillegg til sportsbod i første etasje i bygg B. Moderne og rene linjer med vinduer uten lister, gjør leilighetene lettstelte og vil gi god romfølelse og et åpent inntrykk. Vannbåren varme vil sørge for energieffektiv oppvarming og en lun følelse i begge byggene.

Ro, fritid og friluftsliv inntil markagrensen

Nærområdet

De 15 leilighetene er fordelt på to lave hus i tre etasjer for å gli inn i det etablerte villaområdet på Skytta.

Rundt bygningene skapes det luftige og åpne uteområder – grønne lunger, og en gangsti som vil sno seg rundt den ene bygningen mellom klynger av busker og trær. På oversiden av bygningene sildrer en liten lokal bekk, og en gangbro fra eiendommen leder rett ut i skogen. Derfra velger du dine helt egne stier.

Ta av fra Hadelandsveien nordvest for Gjelleråsen og kjør oppover mot skogen på Brennaveien, som går over i Skyttamyrveien og som ender på «Skyttamyra». Innerst i veien, uten gjennomgangstrafikk, bor du 
i Skytta terrasse 13. Her, rett utenfor bygrensen har du alle muligheter 
til å kombinere en moderne og 
komfortabel livsstil med alle gledene det gir å være tett på naturen.

Men selv om du bor i Lillomarkas skogkant, er det ikke langt til alt du trenger av matbutikker, kjøpesenter, apotek, skoler og barnehager. På Skytta terrasse er det god plass både inne og ute til å bruke mer tid sammen, eller finne roen fremfor å måtte tenke på vedlikehold av hus, stelle hagen eller måke innkjørselen. Om det går an å maksimere det gode liv, tror vi det kan gjøres i Skytta terrasse.

Les mer om nabolaget

Moderne i gammelt og etablert nabolag

Skytta et levende lokalmiljø med en blanding av eneboliger, rekkehus og leiligheter.

Lokalbefolkningen sier gjerne at Skytta er et av de fineste og tryggeste stedene i Nittedal. 
Og kjentfolk lytter vi jo gjerne til. 
For her blir folk boende.

I nærmiljøet finner du Ulverud og Slattum barneskoler og tre barnehager, med Skytta barnehage og Fortet Naturbarnehage som de nærmeste. Til Ulverud tar det ca. 4 minutter for ungene på sykkel gjennom rolige villaveier og tilrettelagte sykkelstier. Slattum skole – bare 8 minutter unna på sykkelsetet.

Les mer i nabolagsprofilen

Vi tror tilgjengeligheten til det du trenger og det å kunne ta en spontan skogstur, eller en tur i lysløypa, vil være det du opplever som det beste med å bo i Skytta terrasse 13.

Les mer om turmulighetene

Når turen begynner der du bor

På Skytta terrasse trenger du bare å stå opp og naturopplevelsene banker på døren.

På vinteren går det lysløype og skogsbilvei fra Skytta barnehage i tre retninger – sørvestover mot Steinbruvann, sørøstover mot Skillebekk, og nordover mot Bjønndalen, Sørskogen, Slattum, Lillomarkskapellet og Sinober. Eller du kan starte fra Bjønndalen skianlegg 10 minutters gange fra felles smørebod hjemme. Om alpint frister mer en dag, tar det bare 18 minutter til Varingskollen i Hakadal med seks nedfarter og en fallhøyde på 360 meter.

På Skytta er det lett å treffe andre aktive mennesker i alle aldre. 
Turkameratene i Nittedal Turlag arrangerer blant annet turer i nærmiljøet for barn, familier, ungdom, voksne og seniorer. Turene kan være enkle spaserturer til lengre turer for de sprekeste. Foretrekker du å rusle alene med fiskestanga kan du følge lysløypa fra Bjønndalen skianlegg gjennom småkupert terreng, og du vil se Skredderudtjernet blinke mellom trærne.

For deg som spiller golf kan Nittedal kommune tilby to golfbaner. Fra Skytta terrasse tar det 21 minutter til 18 hull på Aas Gaard Golfpark, eller Hauger Golfbane som bare ligger 12 minutter unna. Og blir ikke golf spennende nok for noen, kan kanskje Oslo klatrepark åtte minutter unna friste for de yngre.